Mensendieck therapie
Amstelveen Mensendieck is gericht op het verbeteren van gewoontes op het gebied van beweging en van houding. Veel gewoontes hebben in de loop der jaren tot pijnklachten geleid of kunnen in de toekomst doen. Het doel van oefentherapie is het verminderen van de klachten en beter om te leren gaan met klachten. Beweging speelt hierin een grote rol.
Amstelveen Mensendieck behandelt, geeft advies en begeleiding. Je kunt bij Amstelveen Mensendieck terecht voor gerichte behandeling, training of lessen, zowel individueel als in een groep.

Verwijzing
Je kunt rechtstreeks een afspraak maken, zonder verwijzing van de huisarts. Uiteraard blijft de huisarts wel een centrale rol spelen; indien nodig overleg en informeer ik de huisarts (tenzij je aangeeft dat je dit liever niet hebt).

Oorzaak
Veel klachten ontstaan door een verkeerde houding of omdat het lichaam ouder wordt. Sommige van deze klachten gaan vanzelf over maar andere klachten worden chronisch. Vooral de laatste soort kan een grote belemmering vormen in het dagelijks leven. Amstelveen Mensendieck onderzoekt, behandelt en adviseert mensen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen ontstaan zijn tijdens het werken, sporten maar ook na een operatie of ongeluk.

Met al deze klachten kun je  bij Amstelveen Mensendieck terecht. Samen kijken we naar je houding en manier van bewegen en samen zoeken we naar de beste manier om de klachten te verminderen!

* Ademhalingsklachten
* Arbeidsrelevante klachten
* Arm-, nek- en schouderklachten
* Artrose
* Bechterew
* Bekkenklachten
* CANS ( RSI )
* Chronische pijn
* Heup-, knie- en voetklachten
* Incontinentieklachten
* Lage rugklachten

* Multiple Sclerose
* Overgewicht
* Parkinson
* Rugklachten, spit, ischias, hernia;
* Scoliose

* Slapeloosheid
* Spanningshoofdpijn
* Sport: klachten of blessures
* Stress-gerelateerde klachten
* Vitaal ouder worden
* Zwangerschap

Openingstijden:
maandag: 8.30-20.00
dinsdag: 8.30-19.00
woensdag: 8.30-20.00
donderdag: 8.30-18.00
vrijdag: 8.30-17.00
zaterdag: 10.00-14.00

Andere tijden zijn mogelijk in overleg

blijf niet rondlopen met pijn!

Neem contact op met Amstelveen Mensendieck

…want met gerichte oefentherapie kom je een heel eind!

© Pixabay body-2703412_1920